MTK Marketing d.o.o.

O nama

MTK Marketing d.o.o. relativno je mlada firma osnovana 2006. godine, a bavi se veleprodajom mesa. Firma je u 100% vlasništvu iskusnog stručnjaka gospodina Jurka Krnjića koji je stekao bogato radno iskustvo u međunarodnoj trgovini mesa na području Europe. MTK se može pohvaliti svakodnevnim povećanjem broja zadovoljnih klijenata i rastom prometa.

Od zemalja regije, MTK Marketing najviše izvozi u susjednu Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo, Srbiju, Bugarsku i Crnu Goru. Ovisno o potrebama kupaca, isporučujemo svježe i duboko zamrznuto meso. Na tržištu smo najpoznatiji po goveđem programu posebice po vrlo kvalitetnom mesu goveđih glava. Povoljnije cijene i vrhunska kvaliteta goveđeg programa odličja su naše firme.

Jamčimo visoku kvalitetu mesa koje distribuiramo iz zapadnoeuropskih zemalja.

MTK marketing d.o.o. pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj što je svakako veliki uspjeh ali i ponos.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, tvrtka MTK marketing zadovoljila je stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2015 godinu.

AAAcertifikat, kao i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo i široki spektar stečenih referenci, dokaz su da smo siguran, ugledan i poželjan partner.